• Αντικαταβολή Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία αντικαταβολής είναι δωρεάν.
  • Master Card, VISA, PayPal Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελίας με πιστωτικές κάρτες MasterCard, VISA, American Express μέσω PayPal ή απλά χρησιμοποιώντας το δικό σας λογαριασμό PayPal για μεταφορά χρημάτων. Συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας, επιλέγετε PayPal ως τρόπο πληρωμής. Όταν επιλέξετε PayPal ως τρόπο πληρωμής θα μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του PayPal όπου και τα δώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας για να γίνει η μεταφορά των χρημάτων. Οι συναλλαγές είναι απολύτως ασφαλείς. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής αποστέλλεται η παραγγελία σας.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στο λογαριασμό της everythingdecoupage.gr. Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο, καλώντας στο 2511 112072 ή με email στο [email protected] για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση και να προχωρήσει η αποστολή της παραγγελίας σας.

Λογαριασμός Τράπεζας

ALPHA BANK

IBANGR8801405760576002002006231

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣΣΦΟΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ